BaanReserveren WordPress plugin

Integreer je WordPress website met Baanreserveren voor slechts 199 euro per jaar.

 

Vaste contracten aanbieden

Verkoop je vaste baan contracten? Dat is geen probleem met deze plugin. Stel de data in van het winter- en zomerseizoen en toon de beschikbaarheid van de banen.

Duidelijke beschikbaarheid

Toon een tabel per sport met de beschikbaarheid van de komende 14 dagen. Bezoekers kunnen per dag de beschikbaarheid zien van de banen.

Live koppeling

Onze WordPress plugin voor Baanreserveren leest de gegevens direct uit je systeem. Wij slaan de gegevens maximaal 15 minuten op, zodat je website altijd actueel blijft.

Beschikbaarheid per sport weergeven

Met een simpele shortcode is het mogelijk om op iedere plek van je website de beschikbaarheid te tonen voor een bepaalde sport. Wij lezen direct de beschikbare banen in en halen de beschikbare tijdsloten op.

De tabel met gegevens is maximaal 15 minuten oud, zodat de kans klein is op miscommunicatie.

De bezoekers kunnen doormiddel van de datumselectie maximaal 14 dagen vooruit kijken om de beschikbaarheid te zien van de banen.

Er is geen limiet aan het aantal sporten voor deze tabel. Plaats hem zo vaak als je wilt op je website, per sport.

Toon een tabel voor de komende 14 dagen met de actuele beschikbaarheid, per sport.

Toon een tabel voor de komende 14 dagen met de actuele beschikbaarheid, per sport.

Vaste contracten beschikbaarheid

Veel sportcentra verkopen vaste contracten voor een of meerdere banen. Met deze plugin kan je ook per seizoen de beschikbaarheid tonen van je banen die je vast wilt verhuren.

Deze tabel werkt automatisch met het winter- en zomerseizoen. De data van deze seizoenen kan je gemakkelijk aanpassen in de WordPress admin. Ook is het mogelijk om een eigen startdatum in te stellen waarop het nieuwe seizoen getoond wordt (bijvoorbeeld 1 maand voor de start van het betreffende seizoen).

Geef de beschikbaarheid weer voor vaste baan contracten.

Geef de beschikbaarheid weer voor vaste baan contracten.

Instellingen makkelijk beheren

Voor het gebruik van deze WordPress plugin heb je geen technische kennis nodig. De plugin is gemakkelijk te installeren en wordt door ons met enige regelmaat bijgewerkt.

Via de instellingen kan je de seizoenen beheren voor de vaste contracten en is het mogelijk om de standaardkleuren aan te passen van de beschikbaarheid tabellen.

Beheer alle instellingen gemakkelijk in de WordPress admin.

Beheer alle instellingen gemakkelijk in de WordPress admin.

Twijfel niet langer en bestel deze plugin vandaag nog

 

Veelgestelde vragen

Jazeker, zodra deze WordPress plugin geactiveerd is, kan je een schema per sport tonen op je website. De bezoeker kan dan vanaf vandaag t/m 14 dagen vooruit kijken naar de beschikbaarheid van de banen.

Deze plugin is gemaakt voor sportcomplexen die gebruik maken van Baanreserveren.nl. Om ondersteuning en onderhoud te bieden voor deze plugin, is het nodig om een jaarlijkse licentie aan te schaffen.

Als je wensen en/of ideeen hebt voor deze plugin, laat het dan vooral weten.

Jazeker, we bieden ook de mogelijkheid om voor 2 seizoenen (winter en zomer) een schema weer te geven met de beschikbaarheid.

Het is ook mogelijk om een specifieke startdatum in te stellen, vanaf dan wordt het schema opgebouwd. Ook kan je ervoor kiezen om het schema alvast een maand eerder weer te geven op je website.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.